Partits cap de setmana 19-20 Octubre

536242_538566499552550_1373681999_n

Els equips del CBM Benaguasil tenen diferents compromisos aquest cap de setmana, tant l’equip INFANTIL amb competició oficial a la lliga,  como el ALEVÍ que participará a un triangular amistos. A més, l’equip SENIOR abordarà també el seu tercer partit de lliga.

Acontinuació detallem els horaris:

  • Equip ALEVÍ: Jugará el dissabte a les 10:00 hores contra el Ribarroja al Pavellò Vell de Llíria (Triangular)
  • Equip INFANTIL: Jugarà partit de lliga a casa, el dissabte a les 10:30 hores contra el C.E.H. MARITIM al Pavellò Poliesportiu de Benaguasil
  • Equip SENIOR: Jugarà partit de lliga a casa, el diumentge a les 11:00 hores contra el CBM Buñol al Pavellò Poliesportiu de Benaguasil

L’equip INFANTIL va començar la lliga la setmana passada, i com molts ja sabreu, amb victòria, reforçant molt el treball fet fins ara. Este va a ser el seu primer partit a casa.

L’equip  SENIOR afronta aquest tercer partit, segon a casa, després dobtindre sendres derrotes amb resultats a priori podem pensar molts negatius, però que no son mes que part d’un procés normal d’ajust i millora, tenint en compte que es tracta d’un equip de recent creació i que té molt poc recorregut. L’equip buscarà aquesta setmana millorar els aspectes que han sigut problemàtics en els passats partits i anar afiançant unes millors actuacions.

Vos esperem a tots per a recolçar els nostres equips.