El Club de Balonmano Benaguasil celebra la Junta General Ordinaria 2013

juntaord20130703

El Club Balonmano Benaguasil ha celebrat la seua Junta General Ordinaria corresponent a l’exercici 2012-2013, acomplint amb els estatuts.

Es tracta de la primera Junta General Ordinaria des de que s’ha restablit el funcionament del club, tot i que s’han celebrat altres juntes amb caracter extraordinari.

Seguint l’ordre del dia establert, s’ha procedit a la lectura de l’acta anterior, a la presentació i aprovació dels comptes, així com també s’ha presentat el nou presupost, on ja es contempla tant la continuitat en potenciar tota l’escola amb categoria de promoció així com el nou projecte que es vol impulsar amb categoria sènior.

Cal destacar que a aquesta junta s’ha ratificat com a President a Francisco Aparicio, i el vocal Rafael Sánchez ha passat aleshores a ser VicePresident. A més s’ha incorporat com a vocal a María Jesús Romero.

També s’ha aprofitat l’oportunitat per plantejar activitats per a l’estiu com participar a algún triangular i celebrar un acte de promoció amb l’organització d’un partit de demostració amb equips de nivell.

Després de la junta, part dels asistents han aprofitat per continuar la nit sopant tots junts a la tranquilitat i fresqueta del Restaurant del Poliesportiu.