Comença la pretemporada 2014-2015

Des de’l passat dia 21 d’agost ha començat la pretemporada 2014-2015 per al C.BM Benaguasil, començant els entrenaments de l’equip senior.

El mateix dia s’ha fet una reunió informativa amb els pares que volen que els seus fills practiquen l’handbol a Benaguasil o tots aquells que volen formar part del nostre club. En aquesta reunió s’ha informat per part tant del cos tècnic com de la Junta Directiva, quins van a ser els objectius d’aquest any, els equips que hi ha enguany, amb la novetat de l’equip Cadete i Veterano, així com s’ha fet una xicoteta presentació dels entrenadors que enguany col·laboraran amb el club.

També el dia 26 d’agost, s’ha donat començament oficialment la temporada per als equips de l’escola amb la realització d’una Jornada Lúdica, on han participat jugadors de l’escola, però on també han estat implicats els jugadors de l’equip senior junt al seu entrenador i la resta d’entrenadors del club.

El club convida a tot aquells que vullguen vindre a entrenar i jugar a handbol que ho facen. La inscripció està oberta y està disponible tota la INFORMACIÓ PER A LA INSCRIPCIÓ a la nostra web.