Agraïments I Torneig d’Handbol «Ciutat de Benaguasil»

patrocinicolaboracio1torneigEl Club Balonmano Benaguasil representat per la seua directiva, vol agraír des d’estes línies a tots els que han participat, tant amb la seua presència com amb el seu patrocini o col·laboració, i que han fet possible el I Torneig d’Handbol «Ciutat de Benaguasil».

Han sigut molts els que ens han ajudat, directa o indirectament, tant de Benaguasil com dels pobles de la rodalia ja que, no volem oblidar que el nostre club, està format també per persones de Llíria i de La Pobla de Vallbona, que no han duptat un moment en aportar recursos del seu poble per ajudar a aquest projecte.

Foren molts els que vingueren a vore en directe el partit (es superaren folgadament les 400 persones). De tot cor, MOLTES GRÀCIES. Vore la grada central plena després de l’esforç, és la millor recompensa que podem tindre.

Per a un renaixcut club com el nostre, ha sigut un repte el poder aunar forces i poder coordinar un esdeveniment d’aquest nivell, que va començar sent un partit amistós entre dos grans equips, com són el FERTIBERIA PUERTO SAGUNTO i el FLORIDA UNIVERSITARIA CAIXA POPULAR, i que per casualitats de les competicions, la Federación Valenciana de Balonmano (FBMCV) va convertir en una autèntica Semifinal de la Copa de la Comunitat Valenciana, però jugant-se al nostre poble.

Des d’ací volem donar les gràcies als dos clubs participants per que, abans de ser una semifinal, acceptaren la seua participació en un amistos a Benaguasil i també a l’equip de persones del FERTIBERIA PUERTO SAGUNTO que varen donar suport a tota la part de música i so.

Volem donar les gràcies també a les entitats col·laboradores com són la cooperativa RURAL SANT VICENT FERRER C.V., l’agència de viatges AGENVIA, a la carniceria POLLOS PLANES i a la perruqueria de Llíria DE LA TORRE ESTILISTAS, que no duptaren en recolçar-nos en aquest projecte només s’ho plantejarem.

Especial menció volem donar a l’AJUNTAMENT DE BENAGUASIL, que ha mostrat el seu recolçament amb tot el que els hem proposat, mostrant sempre la seua disposició a col·laborar en tot, i en este cas a més, a patrocinar aquest esdeveniment. Agraïm la presència de tots els regidors que vingueren junt al seu principal representant D. José Joaquín Segarra Castillo i volem donar especial menció per la estreta col·laboració que hem tingut especialment dels regidors Stephan Soriano Gómez i de Carlos Bosch Benlloch.

També volem donar menció especial a l’equip de conserges per la seua implicació màxima i sentit de servici. Agraïm molt sincerament la estreta col·laboració del Director d’Activitats Esportives Sergio González Gómez, que ens ha ajudat a resoldre qualsevol problema que hem tingut mostrant sempre una màxima disposició.

No volem de deixar de donar les gràcies a la FBMCV, tant per la confiança depositada al nostre club com també per la presència del seu president D. Arturo Tejedor Palacin, i esperem en un futur poder repetir events d’aquest nivell. A més també volem donar les gràcies a D. Gabriel López que ens ha recolçat des de va coneixer que a Benaguasil es tornava a practicar handbol, i que en esta ocasió, no ha volgut deixar de voler col·laborar, fent d’arbit de taula.

Per a finalitzar, volem donar especial gràcies a Patxi Peg, per ixa combinació d’il·lussió, espenta i humiltat que ens transmet des de’l primer dia que el varem coneixer, i que ens ha donat la força, l’ajuda i la possibilitat d’organitzar i gaudir d’un esdeveniment com aquest. Gràcies!

 

CLUB BALONMANO BENAGUASIL